Project Description

Drank en Drugs

Iedereen kent het nummer Drank en Drugs van Lill Kleine wel

Vooral als je gezellig met vrienden en vriendinnen op stap bent, hoor je dit nummer overal. Na een drukke week is een beetje ontspanning erg fijn. Hier horen alcohol en drugs vaak bij. Het kan daarom fijn zijn om hier wat meer over te weten, daarom hebben wij een aantal websites voor jullie uitgezocht. Hier wordt op een leuke en duidelijke manier uitgelegd wat drank en drugs met je doet.

Zo lees je op de websites www.drugsinfo.nl en drugsenuitgaan.nl alles over drugs, risico’s en gezondheid. Zo kun je op drugsenuitgaan.nl bijvoorbeeld ook lezen waar en hoe je je drugs kunt laten testen. Beide websites zijn opgezet door het Trimbos-instituut. Het Trimbos-instituut is een kennis- en onderzoeksinstituut voor geestelijke gezondheid, middelengebruik en verslaving.

Anoniem

Op de sites kun je anoniem een persoonlijke vraag stellen. Alle drugssoorten staan op een rij en deze kun je aanklikken om meer te weten te komen over de werking, de risico’s en de lange en korte termijn effecten die het met zich meebrengt.

http://www.drugsenuitgaan.nl/ http://www.drugsenuitgaan.nl/ http://www.drugsinfo.nl/ http://www.drugsinfo.nl/